Project Kantoor op zolder realiseren te Borne

Tijdens de coronacrisis werken veel mensen thuis. Dit kan natuurlijk aan de keukentafel als tijdelijke oplossing maar ideaal is dit niet. Ook na de coronacrisis zal het thuiswerken steeds meer de norm worden nu ook werkgevers er de voordelen van inzien.
Misschien wordt het daarom eens tijd om een meer structurele oplossing te bedenken voor de thuiswerkplek. Heeft u er hierbij wel eens aan gedacht om een deel van uw rommelige zolder om te bouwen tot een behoorlijk kantoor aan huis? Als Klussenier kan ik u bijstaan met adviezen en ideeën.
Op onderstaande foto's ziet u een zolderverbouwing die ik onlangs bij een klant in Borne heb uitgevoerd. Door het plaatsen van scheidingswanden met deuren en het aanbrengen van Velux dakramen is hier op zolder naast een slaapkamer en een CV-hok ook een prima kantoorruimte ontstaan, met voldoende licht en ventilatiemogelijkheden. Een heerlijk rustige plek om geconcentreerd thuis te kunnen werken. Geïnspireerd geraakt?
Als u op de knop "Offerte Aanvragen" klikt en uw gegevens achterlaat, neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Tijdens een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen op tafel leggen en maak ik daarna, geheel vrijblijvend, een passende offerte.
De Klussenier Theo Wesselink
De Klussenier Theo Wesselink

Zenderseweg 67
7665 TK Albergen

Dien uw offerte-aanvraag in   

0546 44 20 21
06 4281 3117
theowesselink@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 64294838

Foto's van dit project

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Wist u dat... klanten beoordelen mijn vakmanschap en klantvriendelijkheid:
152 klanten hebben mijn vakmanschap en klantvriendelijkheid beoordeeld met maar liefst een 9,4.
 
Loading...