Project Zolder isoleren en Velux dakramen plaatsen in Almelo

Wist u dat via een slecht geïsoleerd dak ca. 30% van de warmte verloren gaat?

De grootste besparing op een hoge energierekening ligt dus bij een goede dakisolatie. Dit levert een comfortabel wooncomfort op. In de winter gaat er veel minder warmte via het dak verloren en in de zomer houdt u de warmte juist buiten zodat het heerlijk koel blijft. Bovendien bent u bijzonder duurzaam bezig. Een goede dakisolatie is niet alleen gunstig voor uw portemonnee maar ook voor het milieu.

In zo'n goed geïsoleerde ruimte komt een Velux dakraam uitstekend tot zijn recht, zeker als u kiest voor de variant met de 3-laags beglazing en een hogere energie-efficiëntie.

Onderstaand ziet u enkele foto's van meerdere projecten in de buurt van Almelo, waar ik naast het isoleren van het dak ook de zolder heb verbouwd en Velux dakramen heb geplaatst, zodat de klant deze ruimte nu als comfortabele leefruimte kan gebruiken.

Heeft u ook plannen voor het isoleren/verbouwen van uw zolder? Neemt u dan vrijblijvend contact met mij op door op de knop "Dien uw aanvraag in" te klikken. U kunt uw gegevens achterlaten en ik zal u zo spoedig mogelijk benaderen voor een afspraak. U kunt mij ook via de mail benaderen op theowesselink@klussenier.nl of telefonisch op 0642813117. Ik kom dan bij u langs om uw wensen door te nemen en u hierbij te adviseren, zodat uw kosten zo laag mogelijk blijven.

Foto's van dit project

Klik op een foto voor een vergroting.
  
  
Klussenier logo witte letters

Theo Wesselink

   
 
Loading...